Kotikulma, ohjeet ja rekisteröityminen

Kotikulma on asumisoikeusasukkaille tarkoitettu sisäänkirjautumisen vaativa talokohtainen sivusto.

Sisäänkirjautumisen tuoma tietosuoja mahdollistaa sen, että suljetussa osassa voidaan tiedottaa talosi asioista.

Rekisteröidy

Voidaksesi rekisteröityä Kotikulmaan sinun tulee olla asumisoikeusasukkaana Asokodeilla. Rekisteröityminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Rekisteröitymisessä antamaasi henkilötunnustasi ja osoitettasi verrataan Asokotien sopimusrekisterin tietoihin ja jos tiedot täsmäävät, rekisteröitymisesi onnistuu. Näin varmistetaan, ettei Kotikulmaan pääse rekisteröitymään kuin Asokotien sopimuksen allekirjoittaneita asukkaita. Saat salasanan sähköpostiisi.

Rekisteriselosteessa ilmeneviä tietoja ei luovuteta Asokotien ulkopuolelle, pois lukien Asokotien puolesta jotain liiketoiminnan osaa suorittavat sopimuskumppanit sekä ne tahot, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kirjautuminen

Kun olet rekisteröitynyt Kotikulmaan, pääset kirjautumaan seuraavalla kerralla antamalla sähköpostiosoitteesi, joka on sinun käyttäjätunnus sekä salasanan jonka olet saanut sähköpostiisi. Muistathan ilmoittaa tai vaihtaa tietosi "Omat tiedot" -osioissa, mikäli sähköpostisi vaihtuu.

Mikäli vaihdat asuntoa Asokotien sisällä, ilmoita asiasta palautepostiin, koska rekisteröinti on päivitettävä uuteen osoitteeseen.

Salasana unohtunut?

Jos olet jo rekisteröitynyt Kotikulmaan ja unohdit salasanasi, saat sen kätevästi tietoosi alla olevan linkin kautta:

Rekisteröityminen

Nimi
* Henkilötunnus
ppkkvv-xxxx
* Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoitteesi toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi kirjautuessasi sisään Kotikulmaan. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään myös salasana, jolla pääset kirjautumaan sisään Kotikulmaan.

Tarkista syöttämäsi tiedot ja paina alla olevaa painiketta.